Spletna trgovina iHerb

iHerb je največja spletna trgovina na področju prehranskih dopolnil, kozmetike, zdravil in naravnih izdelkov, ki jih potrebujete za zdravje. Svoje izdelke dobavlja po vsem svetu tudi v Slovenijo. Za nakup preko iHerb spletne trgovine se ljudje odločajo zaradi ugodnih cen, ki so izredno nizke v primerjavi s cenami v Sloveniji. Ponekod so izdelki tudi za 100% nižji kot so denimo izdelki v nekaterih slovenskih lekarnah in drugih slovenskih spletnih trgovinah. Če iščete določeno prehransko dopolnilo, ki ga v Sloveniji ni na voljo za prodajo, je iHerb najboljša odločitev, saj je založen z več kot 35.000-imi različnimi izdelki. iHerb ponuja pestro izbiro med različnimi proizvajalci in vrstami izdelkov. Prav tako ima veliko izbiro možnosti za dostavo, ki je lahko tudi cenejša kot znaša dostava v Sloveniji. Nakupovanje še nikoli ni bilo tako enostavno kot je pri trgovini iHerb. Prav tako imate v njihovi ponudbi velikokrat ugodnosti kot so razprodaje, cenovna znižanja izdelkov in promocijske kode. Vsa vprašanja in odgovore, ki jih imate za spletno trgovino, boste našli na tej spletni strani.

trgovina iherb

Izkušnje s spletno trgovini iHerb

Pred nakupom izdelkov sem kupoval pretežno v slovenskih lekarnah in nekaterih slovenskih spletnih trgovinah. Ko sem prvič spoznal iherb, sem ugotovil, da imajo cene velikokrat smešno nizke v primerjavi s cenami v Sloveniji. Zato sem se odločil, da bom kupoval tam kjer je ceneje, saj imajo poleg tega na voljo še enake izdelke in iste proizvajalce prehranskih dopolnil kot so na voljo v slovenskih trgovinah.  S kakovostjo in ceno  sem bil vedno zadovoljen, prav tako tudi z dostavo, ki je v najcenejši obliki v znašala približno 3 eure. Trgovina iHerb omogoča veliko plačilnih načinov, najbolje je, da imate elektronsko plačilno kartico Visa in je zadeva urejena. Plačilo s pomočjo PayPala pri iHerb ni možno. Trgovina iHerb nima na voljo slovenske različice svoje spletne strani, vendar pa ima vso podporo za Slovenijo v angleškem jeziku.


Zakaj je ponudba iHerba tudi za 100% cenejša od izdelkov v Sloveniji?

Odgovor na to vprašanje je povsem ekonomske narave. Pri iHerbu obdelajo tudi več kot 20.000 naročil dnevno, zato si lahko privoščijo izjemne količinske rabate, ki jih dobro prenašajo na potrošnike. V Sloveniji pa je treba pomisliti tudi na plače zaposlenih in najem prostorov ter seveda veliko manjše količine nabave. Zato ne dosegajo tako nizkih cen, kot jih lahko ponudijo pri spletni trgovini iHerb.

Kako je s dostavo blaga pri iHerbu?

Če izbirate najbolj ugodno dostavo, ne pomeni, da boste zato dobili neko blago toliko kasneje. Navedeno je, do kdaj najkasneje boste nek izdelek dobili, vendar dobim ponavadi pošiljko v povprečju v 14-ih dneh. Velikokrat pa se dobil izdelke dobavljene v približno 7-ih dneh. Dostava je odvisna tudi od tega, kdaj oddate naročilo, vendar imajo zaradi povečanega obsega naročil zelo pogoste odpreme blaga. Odgovore na to, koliko časa koliko časa traja, da pošiljka prispe v Slovenijo ste dobili.

iHerb brez carine in dodatnih stroškov

Pri iHerbu ni več omejitve do 22 EUR tako kot je to bilo včasih. Zdaj se plača davek ne glede na vrednost pošiljke, vendar pa se carine ne plača do 150 EUR. Skupni znesek v primeru naročila 20 EUR bo tako 4,75 EUR za postopek in 22% davek, to je 4,4 EUR, torej skupaj 9,15 EUR. Poštnina se upošteva skupaj v celotnih stroških blaga.

Kakšni so stroški pri naročanju blaga od iHerba?

Pri pošiljkah, ki so vredne do vključno 150 evrov, se obračuna samo DDV. Za tiste pri katerih skupna vrednost presega 150 evrov pa se poleg DDV obračuna tudi carina. Vendar pa imajo pri slovenskih poštah strošek, ki je enoten za uporabo naprave za carinjenje. To pomeni, da se pri vsaki pošiljki, ki ima znesek do 150 EUR obračuna 4,75 EUR kot strošek storitve in potem še davek v višini 22%.

Kje se registriram v trgovino iHerb?

Registracijo v spletno trgovino lahko opravite na tem naslovu: iHerb
Na zgornji desni strani, izberete “My Account” in nato “Create New Account”. Nato na naslednji strani pod “New Customer” vpišite svoje osebne podatke in ste registrirani. Denarno valuto lahko kadarkoli spremenite v EUR na v zgornjem levem delu strani, tako da se vam vse cene izdelkov pretvorijo v evro.

iherb registracija

iHerb koda za popust

koda za popust: PDG055
5% popust na vse izdelke

 

iHerb koda za popust za April 2024

koda za popust: 10% popusta
na iHerb blagovne znamke